INKNu har jag skickat designen till min tattuerare. Jag lär bli några lax fattigare men det kommer vara värt det! Han är en otrolig tattuerare och jag litar på honom för fullt! Nu måste jag bara vänta på att han ska göra den lite mer personligare och sen måste jag ju åka till Bolivia också. Vilket lär bli snart. SMILE.
Ungefär en blandning av dem här två kommer den att vara. Kommer täcka revbenen, gå uppför ryggen och gå ner längst armen igen. Fuckinghappyface.


"WHISKY, MYSTICS AND MEN"


One Teaspoon


AWAY OR NOT AWAY

Efter en lång fika med mamma och Sandra igår, bestämdes det. Sandra ska ringa pappa idag och övertala honom att det kanske inte är bäst att jag stannar i Sverige. Jag vill plugga Litteratur och jag vill inte göra det i Sverige. Jag vill bort!
Hur som haver. Nu har jag fått resten av min lön så nu vill jag bara köpa nya klackar och börja fundera på en förjävla bra design till tattueringen/ar som snart sitter på min kropp.
BOOYAA!

I'M A GODDAMN FOOL BUT THEN AGAIN SO ARE YOUADONAI


Jah's ljus...!
Tack!


CAPTURED 1975


Vänster: YSL "Le Smoking". Helmut Newton - 1975
Höger: Tom Ford Fall/Vinter 2011


FREE PEOPLE'S JANUARY EDITORIAL

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Karlie Kloss NY

JAG ÄR INTE FÖR ATT LÄGGA UT MAT PÅ BLOGGEN


...men det här var bara magiskt!


ONE DAY WITH ANGELJag diggar mina nya kängor.
Förövrig, åkte vi och kollade runt affären, där jag inte hittade något speciellt, for a change...
Jag bytte min smiley-piercing mot en större
Åt happy-meal för första gången på...10 år
Blev sugen på en Dior parfym
Var lycklig i BR.


SÅ VAR DET DAGS IGEN

Samma gamla fråga. Vad fan ska man ha på sig?
Ne fan, jag vet inte. Men jag ska bara till skolan 2 ynka timmar, sedan möta upp Angen på stan och sedan ska jag väl pallra mig hem. Mmm yes! Jag och mitt jätte intressanta liv. Vi kör på jeans.


TURN AROUND


SF

Idag blir det bio med mor. Jag vill se Lejonkungen i 3D och eftersom ingen verkar vilja se den, är mitt enda val att tvinga mamma dit. Och kanske passa på att kika in hos frisören igen?


För tre veckor sen

För en vecka sen


Nästa steg?


I WILL I WILL

Jag SKA börja blogga igen. Okej. Ursäkta mig!
Så... trevligt lov. Men nu ska jag ta tag i bloggen igen. En av mina nyaste inköp blev en kompankt systemkamera så det kommer hjälpa min jätte tråkiga blogg antar jag! Förövrigt kanske det vore bra att berätta för er att jag har ångest (alltid lika positiv!) pga mina i-landsproblem: Jag måste gå ner i vikt, jag har klippt mig, men vill ha det ännu kortare, jag måste tattuera samt pierca mig innan jag åker iväg, jag måste gå ner i vikt, jag måste rensa min garderob OCH så sist men inte minst måste jag gå ner i vikt.


Denna kropp vill jag ha! Men iförsig... vem fan vill inte det.


OH SO SOON

45 dagar


AWAITING 2012


RSS 2.0